side_banner

Hvilke kåper er på trend denne vinteren?

Deretter vil jeg introdusere deg vår trendypufferjakker og dunjakkeri 2023.
q1
I høst- og vintertrenden 2022/23 brukes ulike fargekollisjoner, stoffmønstre og teksturer, forskjellige materialer og andre designteknikker, som ikke bare tilfører interessante design til tykke kategorier, men også gjør varene mer raffinerte.
 
Naturlige blomsterelementer
q2
De fargerike blomstene danner en sterk visuell innvirkning, og det friske lederskapet skaper en hyggelig atmosfære.To eller flere farger og forskjellige størrelser av blomsterstoff kan skjøtes og redesignes.
 
Bruk av lyse farger
q3
Fargematchingen med en glad atmosfære, skjøting av fargeblokker med høy metning øker attraktiviteten til klærne, og fargeblokkskjøtemetoden brukes til å lage fargene overlagret lag for lag.
 
Miljøvennlig pelssøm
q4
Skjøtingen og blandingen av det myke stoffet og dunjakken presenterer sin differensiering, noe som forbedrer den generelle designen og attraktiviteten til klærne.Skjøtingen og sammensmeltingen av de to varme materialene gir nye visuelle effekter til bomull/dunjakken.
 
Retro stripete elementer
q5
Med utvidelsen av den amerikanske utendørs retro-trenden, vises et stort antall brede striper om høsten og vinteren i utformingen av relaterte kategorier, som er perfekt kombinert med quilting, og den horisontale eller diagonale sømmen bringer en unik stil til singelen. produkt.
 
Ulikt materiale søm
q6
Det monokromatiske utseendet fortsetter varmt.Gjennom skjøting av matte og lyse stoffer og den visuelle forskjellen som forskjellige materialer gir, kan fargespleising av bomull/dunjakker utformes for å skape en rik og lagdelt effekt.
 
Kontrastfarge lommehåndverk
q7
Fra utformingen av det kontrastrike lommehåndverket er høydepunktene lagt til for å balansere tyngden av høst- og vinterkåpene, og gir enkeltproduktet en mer variert visuell følelse.
q8

Ajzclothing ble etablert i 2009. Har fokusert på å levere OEM-tjenester for sportsklær av høy kvalitet.Det har blitt en av de utpekte leverandørene og produsentene av mer enn 70 sportsklær merkevareforhandlere og grossister over hele verden.Vi kan tilby personlig tilpassede etiketttilpasningstjenester for sportsleggings, treningsklær, sports-BH'er, sportsjakker, sportsvester, sports-T-skjorter, sykkelklær og andre produkter.Vi har sterk P&D-avdeling og produksjonssporingssystem for å oppnå god kvalitet og kort ledetid for masseproduksjon.


Innleggstid: 25. november 2022