side_banner

2022-2023 nøkkelstoffer for dunjakker og pufferjakker

wps_doc_5

Folk følger gradvis en komfortabel og hyggelig livsstil, fokuserer på luksuriøse og moderne komfortable materialer, har en tendens til å erstatte hjemmets komfort med den futuristiske urbane pendlingsstilen, og skaper praktiske gjenstander for flere anledninger.

wps_doc_0

Mercerisert nylon

Mercerisert nylonmateriale med satengglans, den generelle teksturen er mykere og mer behagelig, egnet for å lage luksuriøse og moderne avanserte grunnleggende stiler.Det ikke-quiltede plastutseendet har fortsatt fra forrige sesong, og moderne silhuetter som teppefrakker og commuter trenchcoats er egnet for visning gjennom blanke nylonmaterialer.

wps_doc_1

Vintage skinn

Dunskinnlooken fortsetter forrige sesongs "retro urban"-stil.Den generelle formen er retro uten å miste følelsen av urban pendling.Komforten i hjemmet er også erstattet med den moderne pendlerstilen, og moderne silhuetter som teppefrakker, trenchcoats til pendling og enkle topper er gjort til mer verdifulle grunnleggende stiler.

wps_doc_2

Strikket overflate

Med fortsettelsen av "artisan revival"-trenden, i den nye sesongen, gir bomullsdun et strikket utseende som spenner over enkeltvarer.Det utsøkte og mangfoldet av strikkede materialer øker det sofistikerte dunutseendet, og samtidig er det lettere å lage et mønsterutseende som passer for vinteren, og gir dunplaggene en varmere overflate.

wps_doc_3

Varmt utseende

Varm fuskepels, polar fleece og andre materialer gir et moteriktig utseende på tvers av enkeltprodukter til dunprodukter.Det varme materialet er kombinert med den samme varme dunen for å skape et veldig praktisk yttertøysplagg i kald vinter.

Vasket denim

Gammel, vasket denim er fokus for oppmerksomheten høst og vinter.I den nye sesongen blir avantgarde- og street-retro-denimen kombinert med det svulstige dunutseendet for å skape en komfortabel gatemiks og match-stil om høsten og vinteren.


Innleggstid: mai-06-2023